Bureau Qfour ring

SKU QFOURRING

Product Options:

Pay Logos

Omschrijving Bureau Qfour ring

Het design van de Qfour Ring! tafels is een knipoog naar de traditionele vierpootstafel, maar dan net iets anders. De O-vormige poten geven de bureaus een open uitstraling en geeft een robuuste uitstraling. Met bureaus en tafels uit de Qfour-ring-serie is het alsof het tafelblad in de ruimte zweeft: ideaal als je het ruimtelijke karakter van je kantoor wilt behouden! Dit model van 160x80cm is de meest gangbare maat voor bureaus en is perfect te combineren met een rolblok als er ook gedacht moet worden aan de opslagruimte!
 
Ben je op zoek naar een ergonomisch bureau, maar is de flexibiliteit van een verstelbaar bureau als een zit-sta bureau niet nodig? Dan is een instelbaar bureau een voordelig alternatief voor deze in hoogte verstelbare tafels. Doordat onze instelbare tafels in te stellen zijn op hoogtes van 62 tot 86 centimeter voldoen ze aan de Nederlandse Arbo-richtlijnen voor zittend werken. Het ergonomische bureau wordt bij het installeren op de gewenste werkhoogte geplaatst en kan op een later moment nog worden verhoogd of verlaagd.
 
Het frame van bureau Qfour ring is gemaakt van metaal en beschikbaar in twee verschillende kleuren. Dit zijn de kleuren: Aluminium en Wit. Omtrent de bladkleuren is het mogelijk om alle kleuren uit ons assortiment te combineren met de Qfour ring serie. Deze bladen zijn ook voorzien van stootrand, standaard te verkrijgen  in betonlook, bruin eiken, Amerikaans noten, lichtgrijs, midden eiken, natuur eiken, wildperen en wit. Wil je toch liever een andere kleur blad? Neem dan contact op voor de andere kleuropties en voor de mogelijkheden van een bureau op maat. Zo is er altijd een bureau dat bij je kantoor past.

Stel je dit bureau zelf online samen? Of kom je dit onder het genot van een lekker kopje koffie/thee doen, samen met onze adviseur in de showroom? 

Meer informatie

Bladkleur Midden eikenNatuur eikenBruin eikenWitLicht grijsBetonlookLindberg eikenAmerikaans noten
Bladformaat 80x80 cm120x60 cm120x80 cm140x80 cm160x80 cm180x80 cm200x80 cmWingblad 180x120/80x60 cm LinksWingblad 180x120/80x60 cm RechtsAlphablad 180x100/80x45cm LinksAlphablad 180x100/80x45cm Rechts
Framekleur aluminiumwit
Levertijd Snel leverbaar!
Poottype O-poot
Frametype in hoogte verstelbaar
Minimale hoogte 62 cm
Maximale hoogte 85 cm
Draagvermogen 60 KG
Bezig met laden...