Stoelen

Soorten kantoorstoelen bij BNR Kantoor

Bij BNR Kantoor begrijpen wij dat het belangrijk is om de juiste kantoorstoelen te hebben voor verschillende werkplekken en situaties. Of je nu stoelen zoekt voor een vergaderruimte of juist voor een kantine of werkplek, wij bieden voor elke plek de juiste stoelen aan. Al onze stoelen bieden ergonomische comfort en zijn tegelijk een stijlvolle aanvulling op de werkplek. 

Vergaderstoelen

Vergaderstoelen dienen verschillende doelen. Graag wil je dat ze comfortabel zijn voor de langere zitperiodes en tegelijk stijlvol zijn. Het diverse aanbod van BNR Kantoor voor vergaderstoelen biedt stoelen met een professionele uitstraling en die tevens zeer fijn zitten en helpen bij ergonomisch werken. De stoelen zijn bijvoorbeeld voorzien van verstelbare zittingen en rugleuningen zodat je de stoel kan aanpassen naar je eigen lichaamstype. Op deze manier is de vergaderstoel voor iedereen te gebruiken.

Directie vergaderstoelen

Directie vergaderstoelen zijn zo ontworpen dat ze passen bij de status van de gebruiker. Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen als leer en premium stof en voorzien van geavanceerde functies, stralen de directie vergaderstoelen status en comfort uit. Ze zijn ideaal voor lange vergaderingen doordat ze het hele lichaam goed ergonomisch ondersteunen. 

Werkstoelen 

Ergonomie en functionaliteit staan centraal bij het ontwerpen van werkstoelen. Wie op kantoor werkt, moet een lange tijd comfortabel kunnen zitten en gebruik kunnen maken van verschillende verstelmechanismen. Door deze mechanismen kan je ook de stoel aanpassen naar het lichaam van de gebruiker, bijvoorbeeld door de verstelbare lendensteunen en de 4D armleggers. Op deze manier kan een gezonde zithouding worden gegarandeerd en zullen werknemers niet snel last krijgen van nek-of rugklachten. 

Kantinestoelen

Kantinestoelen hebben net weer even andere kenmerken dan werkstoelen. Kantinestoelen moeten namelijk duurzaam en makkelijk te reinigen zijn. Tegelijkertijd wil je de gebruiker ook comfort bieden en stoelen kiezen die mooi bij het interieur passen. Om al deze eisen in gedachte te houden biedt BNR Kantoor een divers aanbod van kantinestoelen en een verscheidenheid aan stijlen en materialen. Doordat de stoelen ook stapelbaar zijn, kan je ze ook eenvoudig opbergen.

Barkrukken

Voor een koffiecorner of een bar in het bedrijfsrestaurants zijn barkrukken die ideale stoelen. Bij BNR Kantoor bieden we verschillende soorten barkrukken aan van diverse hoogtes en stijlen zodat je makkelijk barkrukken kan vinden die bij jouw smaak passen. Ze zijn zo ontworpen dat ze de gebruiker comfort bieden en een stijlvolle toevoeging zijn aan de ruimte. 

Ergonomie en zitcomfort gaan hand in hand

Om productief te kunnen werken op je werkplek is ergonomie en zitcomfort van groot belang. Daarom is het belangrijk dat je bij het uitzoeken van kantoormeubels kiest voor stoelen die aan de ergonomische eisen voldoen. Deze eisen zijn opgesteld zodat ze de natuurlijke curve van de wervelkolom ondersteunen, zorgen voor goede bloedcirculatie en voorkomen dat mensen last krijgen van rug-of nekklachten. Dit resulteert in hogere productiviteit van de werknemers en minder klachten en vermoeidheid. 

Vul je receptie, wachtruimte, koffiecorner, vergaderruimte of werkplek aan met kantoorstoelen

Voor elke ruimte op de werkplek biedt BNR Kantoor de juiste stoel. Of je nu stoelen zoekt voor de werkplek of de kantine, BNR biedt stijlvolle en comfortabele stoelen aan die de zitervaring verbeteren. Voor koffiecorners en andere informele ontmoetingsplekken bieden we comfortabel en stijlvolle stoelen en voor werkplekken bieden we bijvoorbeeld bureaustoelen die geschikt zijn voor lange zitperioden. Zo kan je voor de hele werkvloer de ideale werkstoel vinden. 

Maatwerk advies voor de ideale kantoorstoel

De behoeften en wensen van medewerkers kunnen sterk verschillen van elkaar waardoor lang niet elke bureaustoel ideaal is voor alle werknemers. Bij BNR Kantoor vinden wij het belangrijk dat er een passende bureaustoel is voor iedereen waardoor wij je graag persoonlijk advies geven bij het kiezen van jouw kantoorstoel. Onze medewerkers zijn een expert op het gebied van ergonomie en zitcomfort zodat je zeker weet dat je kiest voor een gezonde én productieve werkstoel. 

De voordelen van kantoorstoelen bij BNR Kantoor kopen

Bij BNR Kantoor je kantoorstoel kiezen heeft verschillende voordelen. Zo hebben wij een breed assortiment en kan je gebruik maken van deskundig advies waardoor je gegarandeerd een kantoorstoel vind die bij je past. Daarnaast kan je langskomen in onze showroom om de stoelen zelf uit te proberen en het zitcomfort te ervaren. En, al onze kantoorstoelen voldoen aan hoge kwaliteitseisen en je ontvangt uitgebreide garantie op al onze producten. Door contact met onze klantenservice op te nemen kan je ook persoonlijk advies aanvragen. 

Veelgestelde vragen

Waar moet een goede kantoorstoel aan voldoen?

Een goede kantoorstoel moet aan verschillende eisen voldoen. Belangrijk in ieder geval is dat deze ergonomisch moet zijn met verstelbare onderdelen zoals de rugleuning en de armleggers. Verder is het van belang dat de stoel voldoende lendensteun biedt en synchroonmechanisme heeft. 

Hoe lang gaat een kwalitatief goede kantoorstoel mee?

Een goede kantoorstoel kan een levensduur hebben van 7 tot 10 jaar. Hoe lang de stoel meegaat hangt af van de kwaliteit en het onderhoud van de stoel. Zo kunnen hoogwaardige materialen zorgen voor een langere levensduur. 

Uit welke stoffen of materiaalsoorten kan ik bij kantoorstoelen kiezen?

De stoelen uit ons assortiment bestaan uit verschillende materialen. Zo kan je kiezen uit stof, leer en mesh. Ook kan je een keuze maken uit diverse kleuren en uitstralingen. Zo kan je makkelijk een stoel vinden die past bij jouw smaak.

In welke kleuren zijn kantoorstoelen verkrijgbaar?

De kleuropties zijn bij BNR Kantoor zeer breed. Van klassiek zwart tot bordeauxrood, veel kleuren bieden wij aan. Deze zijn ook allemaal te zien in onze showroom.

Wat kost een kantoorstoel gemiddeld?

Een goede kantoorstoel kost gemiddeld €200 tot €800 euro. De prijs is afhankelijk van het materiaal, model en de functies die je kiest. We bieden opties voor elk budget.