Belcel

Ben je op zoek naar een kleine stilteruimte voor op kantoor? Een belcel is ideaal om in alle rust te bellen. Zeker in open kantoortuinen is de noodzaak van afgescheiden werkplekken steeds duidelijker. Een akoestische belcel vormt een kleine werkruimte waar gebeld kan worden zonder dat andere collega’s daar last van hebben. Of je gebruikt de belcel juist als stilteruimte om in concentratie te werken. Bekijk ons assortiment en kies de belcel die past bij jouw kantoor!

Belcellen zelf samenstellen bij BNR Kantoor

Bij BNR Kantoor verkopen we verschillende modellen belcellen. De belcellen stel je volledig zelf samen, zowel wat betreft kleur, materiaal en formaat. Zo past de belcel perfect in jouw kantoor. Daarnaast zijn er ook verschillende opties mogelijk op het gebied van ventilatie, verlichting, glaswanden, elektra en wandplankjes.

Kleuren

De belcellen in ons assortiment zijn allemaal aan te passen aan jouw eigen stijl. Wat betreft het materiaal - hout, kunststof, metaal of stof - maar ook de kleuren. Ieder materiaal brengt namelijk zijn eigen kleur. Ook zijn sommige materialen leverbaar in verschillende kleurstellingen. In onze showroom kun je alle verschillende opties bekijken. Of neem contact op met de klantenservice als je meer wilt weten over de verschillende materiaal- en kleuropties.

Maten

Er zijn veel configuraties voor je belcel mogelijk. Belcel BNR+ kun je volledig op maat laten maken. Andere belcellen geven een optie voor een ronde of vierkante vorm. Ook de hoogte kun je zelf bepalen. Zo vinden we samen de perfecte maat belcel voor in jouw kantoorruimte!

Glas

Belcel BNR+ kun je afsluiten. Omdat het een kleine ruimte is, kan het al snel benauwend voelen. Daarom is de belcel voorzien van een glaswand. Dit schept ruimtelijkheid, terwijl je tegelijkertijd volledig bent afgesloten. Wat ons betreft de perfecte optie als je een kleine extra werkruimte wilt creëren!

Waarom zijn akoestische belcellen handig op kantoor?

Nu hybride werken op veel kantoren de nieuwe standaard is, is het ideaal om een plek te hebben om in alle rust te overleggen, videobellen of telefoneren. Niet alle collega’s werken immers elke dag op kantoor. En ook je klanten zullen niet voor elk overleg naar je toe komen. Daarnaast bestaan steeds meer kantoren uit grote open ruimtes. Hierdoor krijg je veel mee van andermans gesprekken. Een belcel is een ideale kleine werkruimte voor in je grotere kantoorruimte. De binnenzijde is voorzien van akoestische panelen, daardoor heb je minder ruis van collega’s én stoor jij je collega’s niet met jouw telefoontje.

Welke stilteruimte past het beste bij jouw kantoor?

Bij BNR Kantoor hebben we verschillende belcellen en stilteruimtes in ons assortiment. Sommige zijn deels open, andere volledig afsluitbaar. Er is een duurzaam geproduceerde ECO belcel en staande of hangende belcellen. Welke belcel het beste bij jouw kantoor past, hangt af van je interieurwensen, maar ook de hoeveelheid privacy en de geluidsdemping die de belcel moet bieden.

Offerte of advies aanvragen

Er zijn veel verschillende keuzes om te maken als je een belcel wilt kopen. We begrijpen dat dit niet eenvoudig is en dat onze website wellicht niet voldoende informatie biedt. Overweeg je een belcel te plaatsen op jouw kantoor? Of heb je nog vragen over de verschillende mogelijkheden? Neem dan vooral contact op met onze klantenservice voor een offerte of vrijblijvend advies. De specialisten van BNR staan voor je klaar om je te voorzien van deskundig advies. Bel ons op 010 - 753 60 40 of e-mail ons op info@bnrkantoor.nl.

Andere mogelijkheden voor meer privacy

Wil je wel meer privacy creëren op jouw kantoor, maar heb je het idee dat een belcel niet de juiste oplossing is? Er zijn nog meer mogelijkheden om meer privacy en stilteruimtes te creëren op kantoor. Bijvoorbeeld met akoestische scheidingswanden, voorzetwanden en benchwanden. Deze wanden bieden meer flexibiliteit omdat ze makkelijker verplaatsbaar zijn dan een belcel.

Veel gestelde vragen

Tot hoeveel dB dempen de belcellen?

Het verschilt per type belcel tot hoeveel Decibel de belcel aan geluid dempt. Hoe hoger de dB-waarde des te hoger de isolatie van het geluid.

  • tot 39 dB is er sprake van een besloten werkplek. Het geluid is nog goed hoorbaar, maar niet goed te verstaan.
  • Tot 42 dB is er sprake van een verbeterde spraakdiscretie. Je kunt niet alles meer horen.
  • Boven 42 dB is er sprake van een absolute geluidsdichtheid. Soms is een gesprek nog licht hoorbaar maar niet te verstaan.

Zijn de belcellen ook geschikt voor videobellen?

Onze belcellen zijn zo in te richten dat ze ook geschikt zijn voor videobellen. Met een wandplank op de juiste hoogte heb je een klein sta-bureau waar je je laptop op neerzet. Als de stilteruimte ruim genoeg is, kun je er zelfs een klein zit-bureau in maken met bijbehorende kruk.