Kantoorkasten

Een netjes kantoor begint met mooie kantoorkasten. Met kantoorkasten houd je de bureaus netjes en zorg je voor een fijne en opgeruimde omgeving om in te werken. Ook is een kantoorkast een praktisch meubel in je kantoorruimte en een mooie aanvulling in je interieur. Bij BNR Kantoor vind je alle soorten kantoorkasten om je kantoorspullen netjes in op te bergen. Neem een kijkje tussen ons assortiment!

Verschillende soorten kantoorkasten

Er zijn verschillende soorten kasten die geschikt zijn voor in een kantoorruimte. Bij BNR Kantoor vind je verschillende mooie kantoorkasten voor een scherpe prijs. Ons ruime assortiment kantoorkasten biedt opties met verschillende kleuren en afmetingen. Je hebt keuze uit de volgende soorten kasten:

Schuifdeurkasten

Een schuifdeurkast kenmerkt zich door - de naam zegt het al - schuifdeuren. Een kast met schuifdeuren is makkelijk in gebruik als je dagelijks bij deze kast moet. De planken in de kasten zijn verstelbaar, waardoor je zelf de gewenste indeling maakt. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om twee rijen A4 mappen in de kast te zetten. Sommige schuifdeurkasten kun je op slot doen met een sleutel.

Tweedeurskasten

Tweedeurskasten zijn dé klassiekers als je denkt aan dichte kasten. De kasten hebben twee deuren die je openklapt. Tweedeurskasten geven een wat huiselijke sfeer en een nette uitstraling. Alle spullen zijn netjes opgeborgen achter gesloten deuren.

Boekenkasten

Boekenkasten zijn kasten zonder deurtjes. Of soms zit er slechts in een deel van de kast deuren. Een boekenkast is uiteraard erg geschikt voor boeken. Maar ook om spullen neer te zetten die gezien mogen worden. Ook planten en andere interieurdecoratie staan mooi in een boekenkast.

Vitrinekasten

Vitrinekasten zijn ideaal om spullen in uit te stallen. Wat dacht je van een mooie collectie van je eigen producten of gewonnen prijzen? Vitrinekasten geven een ruimte een gevoel van luxe en staan mooi in bijvoorbeeld de vergaderruimte of ontvangstruimte.

Roldeurkasten

Roldeurkasten zie je in veel kantoren. Het zijn kasten met twee kunststof roldeuren. Een roldeurkast is erg handig voor het ordenen en archiveren van papierwerk, vaak geplaatst in ordners of hangmappen. Dit type kast is ruimtebesparend omdat er niet twee naar buiten slaande deuren aan zitten. Ook is de kast vaak afsluitbaar met een slot.

Brandkasten

Wil je zeker weten dat je documenten veilig zijn? Brandwerende kasten beschermen je documenten en waardevolle spullen tegen brand en diefstal. Deze kasten zijn van staal en voorzien van een veiligheidsslot. Er zit ook nog eens een kluis in de brandkast voor je meest waardevolle spullen.

Ladekasten

Een ladekast is een must voor op ieder kantoor. Veel modellen zijn ideaal om onder een bureau te plaatsen. Zo houd je de bureaus netjes en opgeruimd. Andere modellen ladekasten zijn ideaal voor het opbergen van dossiers. Ook verschillende van onze ladekasten zijn voorzien van een slot.

Ladeblokken

Het opbergen van je spullen aan je werkplek, dat doe je met een ladenblok. Of je nou persoonlijke spullen, documentatie of belangrijk papierwerk wilt opbergen. Deze kasten staan op wieltjes en zijn daardoor makkelijk te verplaatsen. Ook komen de meeste ladeblokken met twee sleutels waarmee je het kastje afsluit.

Lockerkasten

Berg je spullen achter slot en grendel op in een metalen lockerkast. Je kunt er bijvoorbeeld een garderobekast mee maken of een kluisjeswand waar werknemers en klanten hun waardevolle spullen opbergen. Ideaal voor in een ontvangstruimte.

Verschillende materialen en kleuren

Onze kantoorkasten zijn beschikbaar in verschillende materialen en kleuren. Er zit dus zeker een kast tussen die perfect past in het interieur van jouw kantoor. Er zijn houten kantoorkasten, maar ook kasten van metaal, glas of kunststof. Ga je voor een smalle ladekast of juist een brandwerende zwarte kantoorkast met slot voor het bewaren van belangrijke documenten? Voor elke kantoorinrichting en doeleinde is er een geschikte kantoorkast bij BNR Kantoor.

Voordelen van BNR Kantoor

Bestel je bij BNR Kantoor, dan profiteer je van de volgende voordelen:

  • Uitgebreid assortiment
  • Stel zelf je ideale kantoor samen
  • Gratis levering en montage in heel Nederland
  • 5 jaar garantie
  • Deskundig advies
  • 1000m2 showroom in Moordrecht
  • Hoge kwaliteit kantoormeubelen

Zelf samenstellen naar eigen wens

Veel kasten in ons assortiment kun je volledig naar wens samenstellen. Kies de materialen en kleuren die bij je kantoor passen. Pas het aantal planken en deuren aan. En bepaal zelf de lengte, breedte en hoogte van de kast. Bij Schuifdeurkast Slide & Go heb je zelfs de optie om een plantenbak bovenop de kast te plaatsen. Ook zijn er verschillende kasten met geluidsabsorberende akoestische viltpanelen in de schuifdeuren. Deze deuren dempen de omgevingsgeluiden in het kantoor. Ideaal voor een rustige werkomgeving.

Advies op maat

Ons bevlogen team van adviseurs en monteurs is elke dag bezig met wat we het leukste vinden om te doen: het creëren van inspirerende werkomgevingen en mooie kantoorinrichting. We helpen je dan ook graag met het maken van de juiste keuze voor kantoorkasten. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij hoe je met goed meubilair de productiviteit en het werkplezier verhoogt. Samen komen we tot een inrichting die past bij jouw organisatie.