Kantoormeubilair showroom in Moordrecht – BNR Totale Kantoorinrichting

Sinds november 2023 verwelkomen we bezoekers in onze vernieuwde showroom in Moordrecht. Ontdek inspirerende kantooropstellingen, test het meubilair zelf en ontvang deskundig advies. Wij bieden topkwaliteit kantoormeubilair, wat ons al meer dan 20 jaar dé toonaangevende expert in kantoorinrichting maakt.

Jouw expert in kantoorinrichting en kantoormeubilair

BNR Totale Kantoorinrichting is dé plek voor alles rondom kantoorinrichting. Onze showroom heeft een breed scala aan kantoormeubilair voor elk budget en elke stijl. Of je nu een bureaustoel zoekt voor thuiswerken of een volledige verdieping wilt herinrichten, BNR is je vertrouwde adres.

Ervaar kantoormeubilair in onze showroom

Bezoek ons van maandag tot vrijdag tussen 08:30 uur en 17:00 uur. Neem de tijd om ons uitgebreide assortiment te ontdekken. Een ideaal kantoor creëren vergt tijd, en wij helpen je graag. Wil je een persoonlijk advies? Maak dan een afspraak voor een gericht consult.

BNR Totale Kantoorinrichting B.V.
Westbaan 170
2841 MC Moordrecht

PLAN ROUTE

Onze showroom in moordrecht is
geopend van maandag tot en met
vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur

010 - 753 60 40

Op maat gemaakte kantoorinrichting

Zie in levende lijve hoe je toekomstige kantoor eruit kan zien. Onze showroom toont alle meubelopties. Combineer bijvoorbeeld een zwart elektrisch bureauframe met een elegant eikenblad en ontdek welke bureaustoel erbij past. Of verbeter de akoestiek met een stijlvolle roomdivider; alles is te vinden in onze showroom.

Uniek en op maat gemaakt kantoormeubilair

Zoek je een specifiek bureau, vergadertafel of kast maar vind je het nergens? Wij specialiseren ons in maatwerkoplossingen voor kantoorruimtes. Wat je ook in gedachten hebt qua lengte, breedte of vorm, wij maken het mogelijk.

Bezig met laden...