Kantoor accessoires 

Een fijne werkplek creëren? Dan denk je natuurlijk direct aan een goed bureau en een ergonomische bureaustoel. Maar er zijn ook veel kleine, praktische hulpmiddelen die zorgen dat je comfortabel de werkdag doorkomt. Zo zorgt een monitorarm voor een betere werkhouding, kabelmanagement voor veilig weggewerkte kabels en geeft elektrificatie je werkplek nét dat beetje extra gemak. Kortom, zorg voor meer werkcomfort met verschillende kantoor accessoires. Op deze pagina vind je de fijnste producten uit ons assortiment.

Verschillende kantoor accessoires bij BNR Kantoor

Bij BNR Kantoor verkopen we verschillende kantoor accessoires om jouw kantoor helemaal af te maken. Ergonomisch comfort is namelijk erg belangrijk als je lange dagen op kantoor werkt. Onze monitorarmen, computerhouders, kabelmanagement oplossingen en elektrificatie zorgen voor meer werkgemak. Lees hieronder meer over de verschillende kantoor accessoires in ons assortiment:

Monitorarmen

Met een monitorarm plaats je een beeldscherm in iedere gewenste positie. Het is een draagarm waaraan een computerscherm is bevestigd. Dit heeft als voordeel dat je de positie van het scherm ten opzichte van je ogen, toetsenbord (handen) en de rest van je lichaam kunt aanpassen. Een monitorarm is daarom onmisbaar in ieder kantoor waar je een ergonomische werkplek wilt creëren. 

Bij BNR Kantoor vind je verschillende monitorarmen in het assortiment voor het bevestigen van één beeldscherm tot wel acht beeldschermen. Je kunt de monitors positioneren als een vlakke wand of in een gebogen monitorstation. De meeste monitorarmen zijn bedoeld voor plaatsing aan het bureau, maar je vindt ook monitorarmen voor aan het plafond.  

Computerhouders

Met een computerhouder hang je de computerkast netjes aan de onderkant van het werkblad van een bureau. Het grootste voordeel van een computerhouder is dat het ruimte bespaart op de grond of in een kastje. Daarnaast beweegt de computer gewoon met je mee aan een zit-sta bureau.

BNR Kantoor heeft zeer functionele en eenvoudig te bedienen computerhouders in het assortiment. De computerhouders zijn geschikt voor de meest gangbare maten computerkasten. Je kunt kiezen uit de kleuren zwart, zilver en wit en ze worden standaard inclusief schroeven geleverd. 

Kabelmanagement

Kabelmanagement is het organiseren en opruimen van kabels op een werkplek. Deze oplossingen zorgen ervoor dat kabels niet in de knoop raken en dat je medewerkers niet onverhoopt over losliggende kabels struikelen. Voorbeelden van kabelmanagement bij BNR Kantoor zijn bijvoorbeeld: kabelbeugels, kabeldoorvoerkleppen en kabelslangen. 

Elektrificatie

Elektrificatie biedt slimme oplossingen voor werkplekken, vergadertafels en andere kantoorruimtes voor bijvoorbeeld extra stroomvoorzieningen en USB-poorten. Voor de dagelijkse kantoorwerkzaamheden zijn deze oplossingen inmiddels onmisbaar. Bij BNR Kantoor bieden we verschillende elektrificatie oplossingen: losse stopcontacten, USB-poorten en een combinatie daarvan. Of wat dacht je van een combinatie met draadloze telefoonoplader? 

Overige kantoor accessoires kapstok, etc.

Natuurlijk zijn er nog veel meer kantoor accessoires om je werkplek of kantoorruimte helemaal af te maken. Een aantal populaire kantoor accessoires uit ons assortiment zijn: 

  • Een whiteboard: onmisbaar in bijvoorbeeld overleg- en presentatieruimtes; 
  • Een voetensteun: de ideale oplossing voor als je bureau niet verstelbaar is; 
  • Een vloermat: beschermt je vloer tegen slijtage door wielen van een bureaustoel;
  • Een kapstok: zonder kapstokken liggen en hangen jassen overal door het hele kantoor.

Het nut van kwalitatief goede accessoires op kantoor

Een optimaal ingericht kantoor is een plek die is aangepast aan de behoeften van de medewerkers. Een prettige werkplek kan het welzijn en de productiviteit verbeteren. Wie op een kantoor werkt, zit op een dag vaak wel acht uur of langer achter een bureau. Alleen daarom is het belangrijk om de werkomgeving zo prettig mogelijk in te richten. 

Persoonlijk advies over de beste kantoorinrichting

Bij BNR Kantoor staan we voor een persoonlijke benadering. Op onze website houden we de informatie beknopt, maar onze deskundige medewerkers staan klaar om je te adviseren bij het kiezen van de juiste kantoor accessoires. We luisteren naar je wensen en behoeften en helpen je bij het vinden van de beste oplossingen. Neem contact op met onze klantenservice of kom gerust eens kijken in onze showroom in Rotterdam!

Veel gestelde vragen

 

Wat zijn kantoor accessoires?

Kantoor accessoires zijn allerlei hulpmiddelen die jouw kantoor helemaal afmaken. Denk bijvoorbeeld aan computerhouders, monitorarmen, kabelmanagement en elektrificatie. Maar ook kapstokken, prullenbakken en vloermatten behoren tot kantoor accessoires. 

Waar moet ik op letten bij het kiezen van kantoor accessoires?

Het belangrijkste om op te letten bij het kiezen van kantoor accessoires is dat alles goed bij elkaar past. Meet de beschikbare ruimte en kijk of alles op een prettige manier in de ruimte kan staan. Daarnaast is het ook belangrijk dat de kantoor accessoires passen in het interieur van je kantoor. Stem kleuren en materialen op elkaar af voor een visueel rustige en prettige werkomgeving.