Vergadertafels

Ben je op zoek naar een mooie en functionele vergadertafel? Onze goede en betaalbare vergadertafels passen binnen elk kantoor. Of je nu op zoek bent naar een grote tafel voor in een co-workingruimte, een directiekamer of de lunchruimte, bij BNR Kantoor vind je een geschikte tafel. Van ovale vergadertafels tot tot vierkante, in diverse afmetingen. Bekijk ons assortiment en vind jouw perfecte vergadertafel!

Verschillende vormen vergadertafels

Vergadertafels zijn er in allerlei vormen en maten. Zo is er altijd een vergadertafel die past in jouw kantoor. Je kunt een bepaalde vorm vergadertafel kiezen vanuit praktisch oogpunt. Maar de vergaderruimte is vaak ook het visitekaartje van je bedrijf. Kies daarom een tafel die past bij de identiteit en de uitstraling van je organisatie.

Ovale vergadertafels

Een ovale vergadertafel is nét even anders dan een standaard rechthoekige tafel. Ovale tafels zouden wij omschrijven als elegante en stijlvolle tafels. Ovaalvormige tafels staan vooral erg mooi in langwerpige vergaderruimtes of open ruimtes waarin je een grote tafel wilt plaatsen. Het grote voordeel van de vorm is dat je altijd met iedereen rondom de tafel oogcontact kunt maken.

Ronde vergadertafels

Een ronde vergadertafel is ideaal als je een open vergaderopstelling wilt creëren. Ronde tafels geven een gezellige sfeer. Heb je een kleine vergaderruimte? Dan is een ronde tafel ideaal, de ronde vorm is namelijk ruimtebesparend. En ook aan een ronde tafel kun je altijd alle mensen aan tafel goed aankijken.

Vergadertafels in tonvorm

Zoals de naam al doet vermoeden, hebben tonvormige vergadertafels de vorm van een ton: smaller aan de uiteinden, met ronde zijden. Het voordeel van de ronde zijden is dat iedereen aan tafel elkaar goed kan aankijken. En dat is natuurlijk erg prettig tijdens overleggen en vergaderingen. Je hebt dus een vergadertafel in een redelijk rechthoekige vorm, maar met de voordelen van een ronde of ovale tafel.

De afmetingen van vergadertafels en het aantal personen

Een grote tafel om met een grote groep aan te vergaderen. Een praktische vergadertafel om in een kleine kamer te plaatsen waarin de ruimte beperkt is. Wat voor vergadertafel je ook zoekt, we weten zeker dat je bij BNR Kantoor slaagt. De grootte van de vergaderruimte is een belangrijke overweging in het kiezen van de juiste vergadertafel. Maar ook het aantal personen dat aan de tafel moet kunnen zitten speelt mee. Kies de juiste afmetingen om ervoor te zorgen dat de vergadertafel perfect in de ruimte past en een uitnodigende sfeer creëert.

We hebben geschikte tafels in verschillende maten wat betreft het aantal personen:

 • vergadertafel 4 personen
 • vergadertafel 6 personen
 • vergadertafel 8 personen
 • vergadertafel 10 personen
 • vergadertafel 12 personen

De afmetingen van onze verschillende modellen vergadertafels vind je terug in de productomschrijvingen.

Verstelbare vergadertafels

In sommige vergaderruimtes gebruik je tafels voor meerdere doeleinden, zoals workshops, trainingen of presentaties. Ook is het soms fijn om een vergadertafel in hoogte te verstellen. Daarom hebben we verschillende verstelbare vergadertafels. Zit/sta vergadertafels bieden de mogelijkheid om zowel zittend als staand te vergaderen, waardoor ze bijdragen aan een gezonde en dynamische werkomgeving. We hebben ook vergadertafels in ons assortiment waarvan je de grootte van de tafel kunt aanpassen dankzij verstelbare kaders. Daarmee heb je de vrijheid om zelf het ideale formaat vergadertafel te kiezen.

Voordelen van BNR Kantoor

Door je bureau bij BNR Kantoor te bestellen, profiteer je van de volgende voordelen:

 • Uitgebreid assortiment
 • Stel zelf je ideale vergadertafel samen
 • Gratis levering en montage in heel Nederland
 • 5 jaar garantie
 • Deskundig advies
 • 1000m2 showroom in Moordrecht
 • Hoge kwaliteit kantoormeubelen

Maak je vergaderruimte af met aanvullende kantoormeubelen

Voor de perfecte vergaderruimte heb je natuurlijk meer nodig dan alleen een vergadertafel. BNR Kantoor heeft kantoormeubelen in allerlei soorten en maten. Je vindt alles om een prettige en stijlvolle vergaderruimte in te richten, waar functionaliteit en design samenkomen. Denk aan vergaderstoelen, vitrinekasten en muur/plafond plafondpanelen. Ons kantoormeubilair voldoet aan alle eisen vanuit de Arbo en staat voor jarenlang werkplezier!

Vergaderstoelen

Vergaderingen duren soms lang. Dan is het fijn als je kunt afwisselen tussen staan en zitten. Én dat je een comfortabele stoel hebt. Onze stoelen hebben daarom ergonomische kenmerken zoals gevoerde zittingen en rugleuningen. Neem een kijkje tussen onze uitgebreide collectie van hoogwaardige vergaderstoelen die perfect zijn voor effectieve zakelijke bijeenkomsten.

Vitrinekast

Jullie werk verdient een plek om getoond te worden! En hoe kun je dat beter doen dan in een vitrinekast in de vergaderruimte waar collega’s en misschien zelfs klanten regelmatig samenkomen? Vitrinekasten passen eigenlijk altijd in elk interieur en geven de ruimte een vleugje luxe. Ideaal voor in de vergaderruimte dus!

Muur/plafond panelen

In een vergaderruimte is goede akoestiek belangrijk; je wilt elkaar immers goed kunnen verstaan. Bij BNR Kantoor hebben we verschillende muur- en plafondpanelen in ons assortiment. Ze zijn niet alleen geluidswerend, maar zien er ook nog eens leuk uit.

FAQ

Hoe groot moet een vergadertafel zijn?

De grootte van je vergadertafel hangt natuurlijk af van hoeveel personen er aan de tafel moeten kunnen zitten. Ga per persoon uit van een stoelbreedte van 70 centimeter. Hebben je vergaderstoelen armleggers? Dan moet je zelfs nog iets meer ruimte rekenen. Ben je op zoek naar een vergadertafel voor 10 tot 12 personen? De minimale afmetingen voor een rechthoekige tafel zijn dan 260x100 centimeter en voor een ovale tafel kies je een lengte van minstens 300 centimeter.

Hoe hoog is een vergadertafel?

Een standaard vergadertafel heeft een vaste hoogte van ongeveer 75 centimeter. Maar wij hebben ook verschillende zit/sta vergadertafels in ons assortiment. Deze zijn in hoogte verstelbaar tot ongeveer 110 centimeter.

Hoeveel personen passen er aan een vergadertafel?

Het aantal personen dat aan een vergadertafel past, hangt af van de afmetingen en de vorm van de tafel. Ben je benieuwd hoeveel personen er aan een specifieke vergadertafel uit ons assortiment passen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze adviseurs en monteurs staan van advies tot plaatsing van jouw nieuwe vergadertafel voor je klaar. Of kom ‘proefzitten’ aan onze vergadertafels in onze showroom in Moordrecht.