Kantoorinrichting

Kantoorinrichting bij BNR Kantoor

Bij BNR Kantoor helpen we je graag met het compleet inrichten van je kantoor. Bij ons vind je alles wat nodig is om van jouw kantoor een prettige werkplek te maken. We hebben dan ook een groot assortiment met de meest uiteenlopende kantoormeubelen. Denk aan bureaus, bureaustoelen, vergadertafels, zonwering en scheidingswanden. Zo richt je je kantoortuin, lunchroom en ontvangstruimte in met meubels die perfect bij de identiteit en uitstraling van je bedrijf passen.

Wat hoort er bij kantoorinrichting?

Bij je kantoorinrichting hoort simpelweg de hele inrichting van je kantoorruimte. Het doel is om een functionele én aantrekkelijke werkomgeving te creëren. Je kunt verschillende richtingen opgaan bij je nieuwe kantoorinrichting. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een praktische en zakelijke kantoorinrichting, waar functionaliteit voorop staat. Of je gaat voor een moderne en luxe kantoorinrichting, waarbij je je kantoor van de nieuwste snufjes en interieurstijlen voorziet.

Voor welke stijl je ook kiest, er zijn altijd verschillende punten om rekening mee te houden bij je kantoorinrichting. Een goede kantoorinrichting bestaat uit de perfecte balans tussen kleur, akoestiek, ergonomie en dynamiek. Ook flexibiliteit is erg belangrijk; sommige ruimtes wil je bijvoorbeeld voor verschillende doeleinden kunnen gebruiken. Of je wilt zowel zitten als staan aan een bureau.

Welke elementen zijn écht onmisbaar bij een functionele en prettige kantoorinrichting?

BNR Kantoor - Bureau

Bureau

Een goed bureau kan natuurlijk niet ontbreken en is zelfs essentieel voor productiviteit en comfort. Onze bureaus zijn zorgvuldig ontworpen en gemaakt met aandacht voor kwaliteit en functionaliteit. We bieden diverse stijlen en afmetingen, zodat je altijd een bureau vindt dat perfect in jouw ruimte past.

BNR Kantoor - Vergadertafel

Vergadertafel

De vergaderruimte is vaak het hart en het visitekaartje van je bedrijf. Je komt er samen met collega’s, ontvangt er gasten en houdt er sollicitatiegesprekken. Bij BNR Kantoor vind je vergadertafels in verschillende vormen en afmetingen. En je hebt altijd keuze uit verschillende kleuren tafelbladen en frames. We weten zeker dat jouw perfecte vergadertafel er tussen zit!

BNR Kantoor - Bureaustoel

Bureaustoel

Een goede bureaustoel is belangrijker dan ooit. Ze zeggen niet voor niets dat zitten het nieuwe roken is. Dan kun je maar beter een ergonomische bureaustoel hebben waarop je ontspannen zit. Naast lekker en gezond zitten geven mooie bureaustoelen ook de juiste sfeer in je complete kantoorinrichting.

BNR Kantoor - Kantoorkast

Kantoorkast

De vergaderruimte is vaak het hart en het visitekaartje van je bedrijf. Je komt er samen met collega’s, ontvangt er gasten en houdt er sollicitatiegesprekken. Bij BNR Kantoor vind je vergadertafels in verschillende vormen en afmetingen. En je hebt altijd keuze uit verschillende kleuren tafelbladen en frames. We weten zeker dat jouw perfecte vergadertafel er tussen zit!

BNR Kantoor - Vloerbeddeking

Vloerbedekking

Vloerbedekking geeft een bepaalde uitstraling aan je ruimte. BNR Kantoor levert en legt tapijt, tapijttegels en harde vloerbedekking. We hebben vloeren in verschillende stijlen en kleuren. Wij nemen onze producten direct af van de fabrikanten en hebben voor het leggen onze eigen stoffeerders in dienst. En om je het beste advies te geven, komen wij altijd, geheel vrijblijvend, je kantoorruimte opmeten en de ondergrond inspecteren.

Ergonomisch werken

Verschillende studies tonen aan dat kantoorwerkers vaak last hebben van klachten als vermoeidheid, hoofdpijn en stress. Ook komen spierproblemen, peesontstekingen en gewrichtsproblemen geregeld voor. Vaak worden de klachten veroorzaakt door slecht kantoormeubilair. En in het bijzonder aan een slechte stoel.

Bij BNR Kantoor adviseren we je daarom graag over een duurzame kantoorinrichting: producten die gemaakt zijn van gecertificeerde materialen, met een lange levensduur én die optimaal ergonomisch comfort bieden aan je medewerkers.

Complete kantoorinrichting kopen

Ben je op zoek naar een complete kantoorinrichting passend bij jouw bedrijf, organisatie en mensen? Wij ontzien je graag volledig: van vloerbedekking, scheidingswanden en raambekleding tot zit-sta bureaus, ontvangstbanken en monitorarmen. Wij leveren alles om van jouw kantoor de ideale werkplek te maken. Kantoormeubelen maken immers je kantoor. Ons kantoormeubilair voldoet aan alle eisen vanuit de Arbo en staat voor jarenlang werkplezier!

Om al jouw wensen te realiseren voorzien wij graag in maatwerkoplossingen. Geen vraag is ons te gek en geen uitdaging is te groot. Je kunt altijd rekenen op kundig en passend advies van onze adviseurs.

Wat kost een complete kantoorinrichting?

De kosten van een complete kantoorinrichting hangen natuurlijk af van de keuzes die je maakt. Bij BNR Kantoor vind je opties voor elk budget. Ruwweg moet je uitgaan van een bedrag van €300,- tot €750,- per vierkante meter. Dit is een grove schatting en is gebaseerd op de inrichting van een standaard kantoor dat leeg wordt opgeleverd, maar dat wel is voorzien van installaties zoals klimaat en elektra. Het aanpassen van die installaties op basis van de nieuwe inrichting is wel meegenomen. In het ene kantoor moet natuurlijk meer gebeuren dan in het andere. Het maakt ook nogal een verschil of je kiest uit ons standaard assortiment of gaat voor maatwerk.

Ben je benieuwd naar de kosten voor een complete kantoorinrichting voor jouw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat. Bel ons op 010 – 753 60 40 of e-mail ons op info@bnrkantoor.nl.

Advies op maat

Ons bevlogen team van adviseurs en monteurs is elke dag bezig met wat we het leukste vinden om te doen: het creëren van inspirerende werkomgevingen en mooie kantoorinrichting. Onze adviseurs helpen je dan ook graag met het maken van de juiste keuze. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij hoe je met goed meubilair de productiviteit en het werkplezier verhoogt. Samen komen we tot een inrichting die past bij jouw organisatie.

Bezoek onze showroom in Rotterdam

Weet je nog niet zo goed welke kant je op wil met de inrichting van je kantoor? Of heb je online juist mooi kantoormeubilair gezien en wil je weten hoe de stoelen zitten, de kleur er in het echt uitziet of hoe de zit-sta bureaus werken? Kom dan eens langs in onze showroom in hartje Rotterdam! Daar kun je al onze producten in het echt bewonderen. En wil je direct advies op maat? Maak dan een afspraak voor een gericht consult. We staan voor je klaar!

Bezig met laden...