Vloerbedekking

Maak uw kantoor af met passende vloerbedekking

BNR Totale Kantoorinrichting levert en legt tapijt, tapijttegels en harde vloerbedekking sinds 1987. Wij nemen onze producten direct af van de fabrikanten en hebben voor het leggen een eigen afdeling project stoffering. Voordat wij u een goed en toepasselijk advies kunnen geven komen wij altijd, geheel vrijblijvend, uw ruimte opmeten en de ondergrond inspecteren. Ook kunnen wij u met raad bijstaan m.b.t. het verwijderen van bestaande vloerbedekking of dit proces geheel uit uw handen nemen.

Tapijttegels

1001 kleuren, vele legmogelijkheden en varianten ten over.

Tapijttegels zijn leverbaar in veel soorten motieven, kleuren en afmetingen! kies je voor een vierkante tegel of een langwerpige tegel, en ga je deze combineren met andere kleuren? het kan allemaal! combineer eindeloos kleuren en andere tapijttegels met elkaar voor een te gek effect! Uiteraard kan je tapijttegels ook combineren met PVC vloeren. Combineren is eindeloos mogelijk!

Vanwege de vele keuzen maken we graag een afspraak in onze showroom of bij uw op locatie om tot het gewenste product te komen.

Bezig met laden...