Kantoormeubelen

Kantoormeubelen

Kies voor de beste kantoormeubelen

Kantoren zijn niet compleet zonder de beste kantoormeubelen. BNR Kantoormeubelen heeft kantoormeubelen in allerlei soorten en maten. Kies bijvoorbeeld voor zit-sta bureaus, duo werkplekken, bureaustoelen of opbergmogelijkheden. Ze worden geleverd in elke maat en kleur. Ons kantoormeubilair voldoet aan alle eisen vanuit de Arbo en staan voor jarenlang werkplezier!

Kantoormeubelen bij BNR Kantoor

Bij BNR Kantoor verkopen we verschillende kantoormeubelen om jouw kantoor volledig in te richten. Ergonomisch comfort is erg belangrijk als je lange dagen op kantoor werkt. Daarom zorgen onze kantoormeubelen altijd voor meer werkgemak. Bij ons vind je alles wat nodig is om van jouw kantoor een prettige werkplek te maken.

We hebben dan ook een groot assortiment met de meest uiteenlopende kantoormeubelen. Denk aan bureaus, bureaustoelen, vergadertafels, kasten en akoestische oplossingen. Zo richt je je kantoortuin, lunchroom en ontvangstruimte in met meubels die perfect bij de identiteit en uitstraling van je bedrijf passen. Welke kantoormeubelen zijn écht onmisbaar bij een functionele en mooie kantoorinrichting? Lees hieronder meer over de verschillende kantoormeubelen in ons assortiment:

Bureaus en tafels

Een goed bureau kan natuurlijk niet ontbreken in een kantoor en is zelfs essentieel voor productiviteit en comfort. Onze bureaus zijn zorgvuldig ontworpen en gemaakt met aandacht voor kwaliteit en functionaliteit. We hebben bureaus in verschillende stijlen en afmetingen in ons assortiment, zodat je altijd een bureau vindt dat perfect in jouw ruimte past. Ook de mooiste directie bureaus, vergadertafels en kantinetafels vind je bij BNR Kantoor.

Bureaustoelen en stoelen

Een goede bureaustoel is belangrijker dan ooit. Een slechte stoel zorgt namelijk voor een slechte zithouding. Op een ergonomische bureaustoel neem je een goede zithouding aan waardoor je ontspannen zit. Naast lekker en gezond zitten geven mooie bureaustoelen ook de juiste sfeer in je complete kantoorinrichting. Ook voor vergaderstoelen, kantinestoelen en zelfs deskbikes ben je bij BNR Kantoor aan het juiste adres.

Meubilair voor ontvangstruimtes

Een goede eerste indruk van je bedrijf begint bij de ontvangstruimte. En dus wil je een mooie balie die past bij de stijl en inrichting van je kantoor. Daarnaast horen ook lekkere banken, salontafels en kapstokken bij meubilair voor ontvangstruimtes.

Kasten

Kantoorkasten houden je werkplek overzichtelijk en opgeruimd. Bij ons vind je een groot assortiment kantoorkasten: schuifdeurkasten, tweedeurskasten, boekenkasten, vitrinekasten, brandkasten, roldeurkasten en ladekasten… Wat je ook wilt opbergen en welke sfeer je ook wilt creëren in je kantoor: bij ons vind je een geschikte kast!

Akoestiek en sfeer

De akoestiek en de sfeer in een kantoor zijn belangrijke aspecten van een comfortabele werkomgeving. Er is al veel onderzoek naar gedaan: een goede akoestiek maakt medewerkers productiever. Onze akoestische oplossingen maken van jouw kantoor een rustige en gefocuste werkomgeving. Lampen zorgen voor de juiste belichting en onze belcellen zorgen voor demping van telefoongesprekken.

Accessoires

Kantoor accessoires zijn allerlei hulpmiddelen die jouw kantoor helemaal afmaken. Denk bijvoorbeeld aan computerhouders, monitorarmen, kabelmanagement en elektrificatie. Maar ook kapstokken, prullenbakken en vloermatten behoren tot kantoor accessoires.

Vegas table
 300,-  363,- incl. btw
Flex 3+ hoek aanbouw Wang-frame
 755,-  913,55 incl. btw
Flex 3+ bench H+Wang
 2.089,-  2.527,69 incl. btw
Oxygen
 575,-  695,75 incl. btw
Sky table 80
 195,-  235,95 incl. btw

Producten 1 tot 5 van 12 in totaal

De voordelen van kantoormeubelen kopen bij BNR Kantoor

Bestel je bij BNR Kantoor, dan profiteer je van de volgende voordelen:

  • Uitgebreid assortiment
  • Stel zelf je ideale kantoor samen
  • Gratis levering en montage van kantoormeubelen in heel Nederland
  • 5 jaar garantie
  • Deskundig advies 
  • 1000m2 showroom in Rotterdam
  • Hoge kwaliteit kantoormeubelen

Persoonlijk advies voor het mooiste kantoormeubilair voor jouw kantoor

Bij BNR Kantoor staan we voor een persoonlijke benadering. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te adviseren bij het kiezen van het perfecte kantoormeubilair voor jouw kantoor. We luisteren naar je wensen en behoeften en helpen je bij het vinden van de beste oplossingen. Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Bezoek onze showroom voor kantoormeubelen in Rotterdam

Weet je nog niet zo goed welke kant je op wil met de inrichting van je kantoor? Of heb je online juist mooi kantoormeubilair gezien en wil je weten hoe de stoelen zitten, de kleur er in het echt uitziet of hoe de zit-sta bureaus werken? Kom dan eens langs in onze showroom voor kantoormeubelen in hartje Rotterdam! Daar kun je al onze producten in het echt bewonderen. En wil je direct advies op maat? Maak dan een afspraak voor een gericht consult. We staan voor je klaar!

Bezig met laden...