Een goede bureaustoel is essentieel voor comfort en productiviteit tijdens lange werkdagen. Wij begrijpen dit en we bieden een breed scala aan hoogwaardige bureaustoelen om aan verschillende behoeften te voldoen. In dit artikel zullen we de top 5 bureaustoelen van BNR Totale Kantoorinrichting bespreken, elk met zijn unieke kenmerken en voordelen.

1. Bureaustoel FTS II

De bureaustoel FTS II biedt ultiem comfort en functionaliteit. Met verstelbare zithoogte en zitdiepte-instelling kun je de stoel perfect aanpassen aan jouw behoeften, terwijl de verstelbare lendesteun extra ondersteuning biedt voor je onderrug. De in hoogte verstelbare armleuningen en 3D armleggers zorgen voor ergonomisch gemak. 

2. Bureaustoel Sit-It II

De Sit-It bureaustoel combineert modern design met comfort. De gestroomlijnde vormgeving past in vrijwel elke kantooromgeving. Deze stoel biedt uitstekende ondersteuning voor uw rug en is voorzien van verstelbare armleuningen en een kantelmechanisme voor optimale flexibiliteit.

3. Bureaustoel Skate

De Skate bureaustoel is perfect voor wie houdt van een eigentijdse uitstraling. Het slanke ontwerp wordt gecombineerd met hoogwaardig comfort. Met zijn geïntegreerde lendensteun en verstelbare zithoogte is dit een geweldige keuze voor een ergonomische werkplek.

4. Bureaustoel Roxx

De Bureaustoel Roxx biedt ultiem comfort met een gevoerde zitting en rugleuning. Deze stoel is voorzien van verstelbare armleuningen en een kantelmechanisme voor persoonlijk comfort. Het eigentijdse design en de hoogwaardige afwerking maken deze stoel tot een blikvanger in elk kantoor.

5. Bureaustoel Corey

De Bureaustoel Corey is een budgetvriendelijke optie zonder concessies te doen aan comfort en functionaliteit. Deze stoel heeft een ergonomisch ontwerp en is geschikt voor dagelijks gebruik. Met zijn voordelige prijskaartje is dit een geweldige keuze voor thuiswerkers of kleine bedrijven.

Bureau Facto, recht bureau
As low as  215,-  260,15 incl. btw
Sit-It
 2.385,-  2.885,85 incl. btw
Skate
 621,-  751,41 incl. btw
Bureaustoel Roxx
 538,-  650,98 incl. btw
Bureaustoel Corey
 489,-  591,69 incl. btw

Of u nu op zoek bent naar ultiem comfort, modern design, of een budgetvriendelijke optie, BNR heeft een bureaustoel die aan uw behoeften voldoet. Zorg ervoor dat u uw zithouding en persoonlijke voorkeuren overweegt bij het kiezen van de juiste bureaustoel voor uw werkplek.

 

BNR biedt een indrukwekkende selectie bureaustoelen die aan verschillende behoeften voldoen. Van ergonomische topklasse tot stijlvolle budgetopties, er is voor elk wat wils. Investeer in uw comfort en productiviteit met een bureaustoel die bij u past. Bezoek de BNR Kantoor website om meer te ontdekken en de perfecte stoel voor uw werkplek te vinden.