Quadrifoglio Z2 balie U model

✔️Oneindige varianties mogelijk ✔️Romp in 7 kleuren melamine ✔️ 34 verschillende kleuren en materialen voor overhangpaneel ✔️ Led licht
SKU Z2 U-balie
Pay Logos

Omschrijving Quadrifoglio Z2 balie U model

Stap binnen in de wereld van moderne elegantie met Z2, een verfijnd en aanpasbaar balieprogramma dat de standaard zet voor stijlvolle ontvangstruimtes. Vervaardigd uit duurzaam Melamine, straalt de Z2 balie tijdloze klasse uit met zijn prachtige verstekhoeken, een bewijs van vakmanschap en aandacht voor detail.

 

 

De veelzijdigheid van de Z2 balie wordt benadrukt door de opties voor opzetelementen, die zowel in Melamine als in een scala aan lakkleuren beschikbaar zijn. Personaliseer uw balie verder met een scala aan functies, zoals LED-verlichting voor een subtiele gloed of geïntegreerde kabeldoorvoeren voor een opgeruimde uitstraling. De keuze tussen hoge en lage elementen biedt flexibiliteit bij het creëren van de perfecte balans tussen esthetiek en functionaliteit.

 

Of u nu kiest voor een standaardmaat of een op maat gemaakte oplossing nodig heeft, de Z2 balie past zich moeiteloos aan uw behoeften aan. Voor grotere afmetingen wordt de balie geleverd in twee of meerdere delen, perfect afgestemd op uw ruimte.

 

Ervaar een werkomgeving op maat met de Z2 balie, waar esthetiek en bruikbaarheid samenkomen om een uitnodigende ontvangst te creëren. Met een standaard werkbladhoogte van 76 cm biedt deze balie niet alleen een visueel statement, maar ook een comfortabele en functionele werkruimte voor uw medewerkers.

Meer informatie

EAN Code 8785259377142
Levertijd 4-6 weken

Product Attachments

Bezig met laden...