Stappenplan inrichten

Gratis interieuradvies

Onze adviseurs luisteren graag naar je ideeën, wensen en visie, en vertalen dat graag met de ontwerpers naar een plan dat perfect aansluit op je bedrijf en organisatie. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe inrichting voor je horecaonderneming, kantoortuin, onderwijsinstelling, bedrijfskantine of complete projectinrichting voor het hele pand, onze adviseurs maken graag een ontwerp op maat. Samen werken we aan jouw droomproject. Geen uitdaging is ons te groot!

BNR is dé aangewezen specialist voor unieke en op maat gemaakte projectinrichtingen. Bij ons profiteer je van:
– Volledige ontzorging van A tot Z
– Specialist in duurzame inrichtingen
– Complete inrichtingen voor ieder soort project.

Wil je meer informatie of direct een vrijblijvend gesprek aanvragen met een van onze projectadviseurs? Neem dan contact met ons op via onderstaande buttons.

Neem contact op

Neem contact op

Laat een vraag of opmerking achter en wij zullen hier zo spoedig mogelijk op terugkomen.

Stap 1 – Kennismaken

Na het eerste contact, maken we een afspraak, het liefste bij jullie op locatie. Zo kunnen we de ruimte goed zien en inventariseren wat er hergebruikt moet worden en wat er nieuw moet. Tijdens dit bezoek nemen we ook de wensen en eisen op.

Stap 2 – Teken en ontwerpen

Na het eerste bezoek, gaan wij naar de tekentafel. Hierin verwerken we de besproken wensen en eisen. Tijdens dit proces hebben we nauw contact om vragen te stellen en feedback te krijgen.

Stap 3 – Plan bespreken

Vaak vragen we je om langs te komen bij ons in de showroom om het plan en ontwerp te presenteren en te bespreken. Zo kunnen we ook de gekozen spullen laten zien inclusief bladsamples en stofstalen.

Stap 4 – Offerte traject

Bij ieder ontwerp op maat, maken wij ook een voorstel op maat. Het voorstel wordt compleet verwerkt in een offerte, zodat er geen verassingen achteraf zijn. Alles geheel helder en transparant.

Stap 4 – Akkoord!

Wat fijn! Wij hebben ons werk goed gedaan en gaan aan de slag voor jullie! Na het akkoord geven gaan wij de projectplanning opmaken, samen met de leveranciers, fabrieken en monteurs en houden je op de hoogte voor het leveren van alles!

Stap 5 – Leveren

Als wij alles compleet geleverd hebben gekregen, gaan we alles netjes leveren. Dit zoen we uiterst zorgvuldig en efficiënt zodat dit zo vlekkeloos mogelijk geleverd wordt. Het opleveren is natuurlijk een mooi moment en we dragen hier graag ons steentje aan bij!

Stap 6 – After service

Je bent helemaal gesetteld, alles staat netjes bij en wordt goed gebruikt! We komen na de levering nog graag langs om directe vragen te beantwoorden. Uiteraard blijven we na de levering ook beschikbaar voor vragen

Bezig met laden...