Roldeurkast Standaard

Met dit twee-ladige rolblok van de BASIC-serie zorg je voor meer opbergruimte op je werkplek, of je nou persoonlijke spullen, documentatie of belangrijk papierwerk wilt opbergen. Wil je veel papierwerk opbergen in je rolblok? Bekijk dan ook eens de variant met twee laden, die naast een normale lade ook een diepere lade heeft die geschikt is voor hangmappen.   De rolblokken uit de 14N-serie zijn de voordeligste rolcontainers in ons assortiment. De laden zijn voorzien van telescoopgeleiders om ze soepel te laten lopen en het rolblok is standaard voorzien van een metalen top, een slot om je spullen veilig mee op te bergen en een kunststof pennenbakje. De ladeblokken zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, aluminium, lichtgrijs, wit en antraciet. Daarnaast is er de mogelijkheid om de kasten te bestellen met een gemelamineerd topblad in een van onze bladkleuren. Hierdoor past je BASIC-rolblok nog beter bij je werkplek!
SKU Roldeurkast_standaard
Pay Logos

Omschrijving Roldeurkast Standaard

Met dit twee-ladige rolblok van de BASIC-serie zorg je voor meer opbergruimte op je werkplek, of je nou persoonlijke spullen, documentatie of belangrijk papierwerk wilt opbergen. Wil je veel papierwerk opbergen in je rolblok? Bekijk dan ook eens de variant met twee laden, die naast een normale lade ook een diepere lade heeft die geschikt is voor hangmappen.
 
De rolblokken uit de 14N-serie zijn de voordeligste rolcontainers in ons assortiment. De laden zijn voorzien van telescoopgeleiders om ze soepel te laten lopen en het rolblok is standaard voorzien van een metalen top, een slot om je spullen veilig mee op te bergen en een kunststof pennenbakje. De ladeblokken zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, aluminium, lichtgrijs, wit en antraciet. Daarnaast is er de mogelijkheid om de kasten te bestellen met een gemelamineerd topblad in een van onze bladkleuren. Hierdoor past je BASIC-rolblok nog beter bij je werkplek!
Bezig met laden...