Ladeblok Pro 2 laden

Het opbergen van je spullen aan je werkplek, dat doe je met een ‘rol- of ladenblok’. Deze rolblokken van de PRO-serie lijn zijn standaard voorzien van twee laden met daarbij als extra toevoeging een pennenbakje.   Het rolblok komt inclusief twee sleutels waarmee het product afsluitbaar is. Jouw spullen zullen ten alle tijden veilig zijn! De afmetingen van dit product zijn: H61,5xB42xD58. Geen overbodige luxe aan de PRO-serie is dat het product een anti-kantelmechaniek bevat, dit houdt in dat er tegelijkertijd maar één laden open kan staan (met uitzondering van het pennenbakje).   Dit product is beschikbaar in de kleuren; aluminium, antraciet, zwart of wit. Optioneel hierbij is de keuze voor een topblad uit een van onze standaardkleuren.    
SKU Ladeblok Pro2
Pay Logos

Omschrijving Ladeblok Pro 2 laden

Het opbergen van je spullen aan je werkplek, dat doe je met een ‘rol- of ladenblok’. Deze rolblokken van de PRO-serie lijn zijn standaard voorzien van twee laden met daarbij als extra toevoeging een pennenbakje.
 
Het rolblok komt inclusief twee sleutels waarmee het product afsluitbaar is. Jouw spullen zullen ten alle tijden veilig zijn! De afmetingen van dit product zijn: H61,5xB42xD58. Geen overbodige luxe aan de PRO-serie is dat het product een anti-kantelmechaniek bevat, dit houdt in dat er tegelijkertijd maar één laden open kan staan (met uitzondering van het pennenbakje).
 
Dit product is beschikbaar in de kleuren; aluminium, antraciet, zwart of wit. Optioneel hierbij is de keuze voor een topblad uit een van onze standaardkleuren.
 
 
Bezig met laden...