ECO-screen

De akoestische wanden van ECO-screen zijn vervaardigd uit gerecyclede PET flessen. Dit maakt ze economisch, licht en ook bijzonder duurzaam. Voor 1m2 paneel van 18 mm worden al 120 PET flessen verwerkt!
SKU ECO-screen
Pay Logos

Omschrijving ECO-screen

ECO-screen 9 mm
De 9 mm ECO-screen zichtschotten en opzetwanden zijn vervaardigd uit gerecyclede PET flessen en leverbaar in 25 kleuren! Model met afgeronde hoeken en optioneel te voorzien van gefreesde v-groeven.

ECO-screen 18 mm
ECO-screen in 18 mm dik met uitstekende akoestische absorptiewaarde is leverbaar in 4 kleuren en optioneel te voorzien van elegante v-groef in opzetwand 40 cm en voorzetwand 59 cm waarvan 45 cm boven werkblad.

ECO-screen bench 18 mm
ECO-screen bench in 18 mm dik is ideaal voor de akoestische scheiding van uw duo werkplekken. Middels de unieke magnetische benchrail is de wand eenvoudig zonder gereedschap te plaatsen op de benchpoot. Rail leverbaar in wit, zwart of alu en wand in 4 kleuren PET paneel.

ECO-screen vrijstaand 25 mm
Uitgevoerd in 25 mm dik PET akoestisch paneel is de ECO-screen vrijstaand een ideale en flexibele oplossing voor elke ruimte. Deze vrijstaande wanden zijn tot de grond gesloten. In diverse afmetingen en uitvoeringen leverbaar.

Meer informatie

EAN Code 8785259375667
Levertijd 4-6 weken
Bezig met laden...