Bureaufiets

Kom je er niet aan toe om te fietsen vóór of ná het werk? Fiets dan tijdens het werk! Met onze bureaufiets ben jij door je collega’s simpelweg niet meer bij te benen. De bureaufiets sluit past perfect binnen een werkomgeving voorzien van een zit-/stabureau.   Onze bureaufietsen zijn standaard voorzien van een bluetooth 4.0 verbinding! Voor iedereen die zijn prestaties wil kunnen meten is er ook een app te downloaden via de Google Play en de App store. Via deze app is het vrij eenvoudig om te zien hoeveel kilometers er per uur worden gefietst. Tevens is dit product maximaal belastbaar tot 120kg. De Bureaufiets heeft een afmeting van 67cm lang bij 50cm breed.   Deze bureaufiets is te verkrijgen in verschillende kleurencombinaties, zodat hij altijd overeenkomt met jouw werkruimte.
SKU Bureaufiets
Pay Logos

Omschrijving Bureaufiets

Kom je er niet aan toe om te fietsen vóór of ná het werk? Fiets dan tijdens het werk! Met onze bureaufiets ben jij door je collega’s simpelweg niet meer bij te benen. De bureaufiets sluit past perfect binnen een werkomgeving voorzien van een zit-/stabureau.
 
Onze bureaufietsen zijn standaard voorzien van een bluetooth 4.0 verbinding! Voor iedereen die zijn prestaties wil kunnen meten is er ook een app te downloaden via de Google Play en de App store. Via deze app is het vrij eenvoudig om te zien hoeveel kilometers er per uur worden gefietst. Tevens is dit product maximaal belastbaar tot 120kg. De Bureaufiets heeft een afmeting van 67cm lang bij 50cm breed.
 
Deze bureaufiets is te verkrijgen in verschillende kleurencombinaties, zodat hij altijd overeenkomt met jouw werkruimte.
Bezig met laden...