In de moderne kantooromgeving draait alles om aanpasbaarheid, comfort en efficiëntie. Als u op zoek bent naar een bureau dat aan al deze criteria voldoet, dan zijn elektrische bureaus de ideale keuze. Bij BNR Kantoor begrijpen we de behoefte aan flexibiliteit en ergonomie in de werkomgeving, en daarom hebben we een lijst samengesteld van onze top 4 elektrische bureaus. Laten we ze van dichterbij bekijken.

1. Elektrisch bureau Caio

Met onze flexibele opties kun je een bureau creëren dat zowel functioneel als esthetisch aansluit bij jouw wensen en werkruimte. Het frame van onze bureaus is beschikbaar in aluminium, wit en zwart, zodat je kunt kiezen welke het beste bij jouw kantoorinrichting past.

Het bureau Ciao biedt een scala aan mogelijkheden om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Je kunt kiezen uit verschillende bladformaten, waaronder 120x80 cm, 140x80 cm, 160x80 cm, 180x80 cm, en zelfs 200x80 cm en 200x100 cm voor extra werkruimte. 

Wat betreft de bladkleuren, hebben we verschillende opties zoals Midden eiken, Natuur eiken, Bruin eiken, Wit, Licht grijs, Betonlook, Lindberg eiken, en Amerikaans noten. 

2. Elektrisch Duo Bureau Ciao

Elektrisch duo bureau Ciao heeft dezelfde mogelijkheden op het gebied van uitstraling als het enkele bureau uit deze serie. Een elektrisch duo bureau, ook wel bekend als een elektrisch zit-sta bureau voor twee personen, biedt verschillende voordelen: 

  • Flexibiliteit in werkhouding: Met een elektrisch verstelbaar duo bureau, kunnen gebruikers gemakkelijk wisselen tussen zittend en staand werken. Dit kan helpen om de fysieke belasting te verminderen, de bloedcirculatie te verbeteren en vermoeidheid te verminderen gedurende de werkdag.
  • Ruimtebesparing: In krappe kantooromgevingen kan een elektrisch duo bureau ruimte besparen in vergelijking met het plaatsen van twee afzonderlijke bureaus. Dit kan de efficiëntie van de kantoorindeling verbeteren.
  • Aanpasbaarheid: Elektrisch verstelbare duo bureaus zijn vaak programmeerbaar, wat betekent dat gebruikers onafhankelijk van elkaar hun ideale zithoogte en sta-hoogte kunnen instellen en deze met één druk op de knop kunnen oproepen. Dit maakt het gemakkelijk om de juiste hoogte snel aan te passen.

3. Elektrisch bureau SF470

Wanneer het aankomt op het creëren van een productieve en stijlvolle werkruimte, is het elektrische bureau SF470 de ideale keuze. Dit bureau combineert functionaliteit met esthetiek en biedt diverse aanpassingsmogelijkheden om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Zo pas je het blad en het frame aanpassen qua kleur. Zo maak je er écht een chique bureau van dat past in je kantooromgeving! 

4. Elektrisch bureau Flex3+

Vergroot de functionaliteit van je Flex3+ bureau met de handige Flex 3+ aanbouw. Deze uitbreiding is ontworpen om jouw werkruimte nog veelzijdiger te maken. Wat deze aanbouw echt speciaal maakt, is de inbegrepen memory bediening, waardoor je je favoriete hoogte-instellingen eenvoudig kunt opslaan en oproepen met een druk op de knop.

Een slimme tip om te onthouden: als je het 3-poots onderstel in de lengte plaatst, opent dit een wereld van mogelijkheden. Hiermee kun je zeer grote zit-sta tafels op maat creëren die perfect passen bij jouw behoeften en de beschikbare ruimte. Dit betekent dat je de vrijheid hebt om een werkplek te creëren die precies aansluit op jouw workflow, ongeacht de omvang van je projecten.

Met de Flex 3+ aanbouw en een beetje creativiteit kun je jouw werkruimte optimaliseren voor maximale productiviteit en comfort. Waarom compromissen sluiten als je de perfecte werkplek kunt creëren die aan al jouw eisen voldoet? Ontdek de voordelen van de Flex 3+ aanbouw en pas je werkruimte aan voor optimale prestaties. 

Elektrisch bureau Ciao
Snel leverbaar!
As low as  595,-  719,95 incl. btw
Elektrisch verstelbaar duo bureau Ciao
Snel leverbaar!
As low as  1.190,-  1.439,90 incl. btw
Elektrisch bureau SF 470
Snel leverbaar!
As low as  765,-  925,65 incl. btw
Flex 3+
Snel leverbaar!
 794,-  960,74 incl. btw