Als het aankomt op het maken van een sterke eerste indruk, speelt de keuze van uw kantoorbalie een cruciale rol. Bij BNR begrijpen we hoe essentieel een representatieve en functionele balie is. Daarom hebben we een assortiment samengesteld dat zowel esthetisch als praktisch is. Hier zijn onze top 3 balies uit het assortiment!

1. Z1 Balies

Onze Z1 Balies bieden een perfecte mix van stijl en functionaliteit. Het moderne ontwerp zal ongetwijfeld elk kantoorinterieur opfleuren, terwijl de stevige constructie en het gebruik van hoogwaardige materialen garanderen dat deze balie jarenlang meegaat.

2. Z2 Balies

Zoekt u iets met een beetje extra flair? De Z2 Balie is dan de perfecte keuze. Deze rechthoekige balie wordt geleverd met een opzetelement, wat zorgt voor extra opbergruimte of displayruimte. Het minimalistische design zorgt ervoor dat het naadloos in elk kantoor past, terwijl de extra opbergruimte ervoor zorgt dat uw receptie altijd geordend en efficiënt is.

3. Balie Manager

Voor diegenen die op zoek zijn naar het ultieme statement in hun kantoor, is de Balie Manager de juiste keuze. Het ademt klasse en verfijning uit en is perfect voor leidinggevenden of kantoren die een luxe uitstraling willen. Met een elegant ontwerp en premium afwerking is deze balie een klasse apart.

Z1 balie in de kleur Silk Grey en het opzet element in Grey White lak. tevens voorzien van led verlichting aan onderzijde balie en onder opzet element. De getoonde balie is verkrijgbaar in 400 of 480 cm breed, 80 cm diep en totale hoogte is 113cm
4-6 weken
 4.324,-  5.232,04 incl. btw
Quadrifoglio Z2 balie rechthoek met 1 opzetelement compleet
4-6 weken
 1.425,-  1.724,25 incl. btw
Design Ontvangstbalie
Snel leverbaar!
As low as  1.250,-  1.512,50 incl. btw